Duurzame ontwikkeling van binnenuit

Inspirerende boeken van Carla
 

  De alchemist
Paulo Coelho

Het boek gaat over een jonge schaapsherder die op zoek gaat naar de betekenis van een droom die hij steeds krijgt en daarbij in Egypte de alchemist ontmoet; iemand die beschikt over grote spirituele wijsheid en die weet wat er diep in ons hart verscholen ligt. Het heeft me aangezet om meer op mijn intuïtie te durven vertrouwen en open te staan voor dingen die op mijn pad komen.
     
  Bezielend leidinggeven
Anselm Grun

Anselm Grün is een benedictijnse monnik en zakelijk directeur van een abdij waar 100 monniken leven en 280 werknemers werkzaam zijn. Hij beschrijft in dit boek helder dat wie leiding gaat geven aan anderen eerst leiding moet kunnen geven aan zichzelf. De wijze waarop ik zelf managers coach sluit geheel aan bij deze visie.
     
  Synchroniciteit
Joseph Jaworski
Het boek gaat over innerlijk leiderschap, hartstochtelijke betrokkenheid bij iets dat groter is dan alleen het eigen belang en de synchroniciteit (betekenisvolle toeval) die dat oplevert. Past helemaal bij de visie, van waaruit ik werk en leef.
     
  Uit het harnas! vier wegen naar authentiek en verantwoord leiderschap
Paulien Assink

Paulien Assink heeft het in dit boek over je fysieke, mentale, spirituele en emotionele dimensie die allen aandacht nodig hebben om te kunnen komen tot de kern van wie je bent. Dit boek zet me aan om voor mezelf steeds helder te krijgen wat ikzelf nodig heb om de balans in mezelf te houden. Tevens helpt dit kader me om de mensen die ik begeleid inzicht te geven in henzelf.
     
 

De wijsheid van het enneagram

Don Richard Riso en Russ Hudson
Naast mijn opleiding is dit boek een grote inspiratiebron voor mijn werken met het enneagram. In dit boek worden de negen persoonlijkheidstypen duidelijk omschreven en wordt helder gemaakt hoe je dit instrument kunt gebruiken voor persoonlijke transformatie en ontwikkeling. Een mooi naslagwerk voor zowel mijn cliënten als voor mijzelf.

 

 

Jobmarketing: werk vinden, zo pak je het aan

Aaltje Vincent
Ik heb bij Aaltje de opleiding gevolgd en geloof dat dit boek een onmisbaar werkboek is voor iedereen die op zoek is naar een andere baan. Het boek zit boordevol tips en invuloefeningen, praktijkvoorbeelden en schema’s, voorbeeldbrieven en -cv’s.


 

Contactgegevens

Hans van Dijk 
hans@vanheterenenpartners.nl
06-10967525
Carla de Greef 
carla@vanheterenenpartners.nl
06-53978077
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught (postadres)
Nevenlocatie:
Kerkweg 7
33832 RH Leusden