Duurzame ontwikkeling van binnenuit

Over ons - Profiel Carla de Greef

Carla de GreefMensen laten stralen; mensen het echte besef geven dat ze, vanuit hun eigen innerlijke kracht, alles aankunnen; dat vind ik het mooiste van mijn werk.

Ik ben een open en enthousiast mens; iemand die, vanuit rust en oprechte betrokkenheid, mensen het vertrouwen weet te geven zichzelf te durven openen en eerlijk naar zichzelf te kijken. Daarnaast zie ik mezelf als iemand die liefdevol weet te confronteren; mijn scherpte en duidelijkheid zet ik tevens in om mensen in beweging te krijgen.

Vanuit diverse functies binnen het bedrijfsleven heb ik ruim twaalf jaar mensen begeleid bij hun ontwikkeling. Zo heb ik bij Rabobank Nederland gewerkt als (management)trainer, opleidingsadviseur en loopbaanbegeleider. Ik ben opgeleid als klinisch pedagoge en heb daarnaast een brede onderwijskundige achtergrond.

Parallel aan mijn loopbaan en de diverse functies die ik heb vervuld, heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van coaching, therapie en loopbaanbegeleiding: o.a. leergang voor professionals en teamcoaching bij de School voor Coaching, Enneagramessenties, Geweldloze Communicatie. ik ben afgestudeerd als Transpersoonlijke Therapeut/ Psychsociaal Therapeut aan het Boswijkinstituut. Mijn ervaring op dit gebied en mijn liefde voor het vak hebben ertoe geleid dat ik in 2002 de stap heb gezet om als zelfstandige aan de slag te gaan.

Contact

E: carla@vanheterenenpartners.nl
M: 06-53978077
Naar LinkedIn  
 

Contactgegevens

Hans van Dijk 
hans@vanheterenenpartners.nl
06-10967525
Carla de Greef 
carla@vanheterenenpartners.nl
06-53978077
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught (postadres)
Nevenlocatie:
Kerkweg 7
33832 RH Leusden 

Inspirerende boeken

Boeken die Carla  aanspreken en die zij toepast in haar  werk.
Lees de recensies