Duurzame ontwikkeling van binnenuit

Over ons - Profiel Hans van Dijk

Hans van Dijk“Met veel plezier en voldoening mijn eigen kennis en ervaring als partner, vader, vriend en manager aanwenden in persoonlijke ontwikkelings- en/of veranderprocessen”, dat is in de kern waar mijn werk op neer komt. Ook ik ben van mening en weet uit eigen ervaring, dat nagenoeg iedereen vroeg of laat voor de vraag komt te staan waar nu werkelijk het persoonlijke welzijn door gestimuleerd wordt dan wel juist negatief door wordt beļnvloed. Vaak een pittige confrontatie waarbij het comfortabel voelt als je je daarbij gesteund weet door een onafhankelijke deskundige. Iemand die je zonder (voor)oordeel en op basis van maatwerk begeleidt in dat onbekende proces.

Mijn kernkwaliteiten zijn: goed kunnen luisteren, tot de kern van zaken weten door te dringen, resultaatgericht werken en mensen reflectie geven op hun eigen gedrag en functioneren. Bovenstaande, in combinatie met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen, maakt dat ik me prima thuis voel in mijn functie als personal coach.

Ik heb communicatie gestudeerd. In juni 2009 heb ik de opleiding Transpersoonlijke Psychotherapie bij het Boswijk Instituut afgerond. Mijn werkervaring heb ik opgedaan bij de Rabobankorganisatie, voornamelijk in een aantal leidinggevende functies binnen de directoraten communicatie en HRM. Vanuit die verantwoordelijkheid ben ik samen met een steeds wisselende groep professionals, betrokken geweest bij een groot aantal fusies, positioneringsvraagstukken en verander- en integratieprocessen.

2003 is voor mij het jaar van de grote verandering geworden en heb ik de overstap durven maken naar het ondernemerschap. Een grote stap destijds, waarbij ik mezelf tijdens het afwegingsproces nog beter heb leren kennen. Nu kijk ik met voldoening terug op de keuzes die ik gemaakt heb. Ik sta een stuk dichter bij mezelf en ervaar daardoor een mooie en vooral open verbinding met mijn omgeving. Iedere dag weer is het genieten als ik zie wat ik voor anderen kan en mag betekenen.

Contact

E: hans@vanheterenenpartners.nl
M: 06-10967525
Naar LinkedIn  

 


 

Contactgegevens

Hans van Dijk 
hans@vanheterenenpartners.nl
06-10967525
Carla de Greef 
carla@vanheterenenpartners.nl
06-53978077
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught (postadres)
Nevenlocatie:
Kerkweg 7
33832 RH Leusden 

“De enige manier om te komen waar je wilt zijn, is te zijn waar je bent”. 
Anna Vali