Duurzame ontwikkeling van binnenuit

Over ons - Profiel Ingrid Govers

Ingrid GoversWie ben ik nu eigenlijk werkelijk?” Een boeiende vraag die we ons allemaal wel eens stellen en in mijn ogen ook de moeite waard om te onderzoeken. Ik ben overtuigd dat wie zichzelf  ťcht leert kennen:

  • een beter inzicht krijgt in zijn/ haar individuele vooronderstellingen en zijn/ haar mogelijkheden en eigen grenzen leert kennen;
  • authentiek kan functioneren, in plaats van “rollen” te spelen;
  • de werkelijke oorzaken van zijn/ haar successen en mislukkingen begrijpt.
    Hierdoor kunnen bereikbare doelen en realistische idealen worden gekozen. Dit kan in een loopbaantraject variŽren van bewust opnieuw kiezen voor huidige werkzaamheden tot een geheel nieuwe uitdaging aangaan.
Ik gun iedereen een beroep, een loopbaan die naadloos aansluit bij wie hij/ zij als mens is. Het is niet eenvoudig jezelf te leren kennen. De eigen idealen en wensdromen, maar ook de verwachtingen van de maatschappij vervalsen maar al te gemakkelijk het beeld dat wij van onszelf hebben. Deze zoektocht heeft dan ook diepgang nodig. Een veilige omgeving is een basisvereiste. Maar ook het vertrouwen dat ieder van ons  zťlf de oplossingen kan vinden. Dit zijn mijn uitgangspunten bij de begeleiding. Ik denk dat hier mijn kracht zit.

Ik ben afgestudeerd als bedrijfskundige. Ik heb gewerkt als consultant, projectmanager, partner binnen een automatiseringsbedrijf, trainer , docent en stage-en afstudeerbegeleider en werk als zelfstandig coach. In al deze werkzaamheden besteed ik primair aandacht aan mensen telkens in verbinding te brengen met hun motivatie en verantwoordelijkheid. Ik heb ervaren dat mijn diversiteit aan werkzaamheden (adviseur, leidinggevende, ondernemer, begeleider en werknemer) een toegevoegde waarde heeft in de loopbaanbegeleiding.
Ik heb vele opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van loopbaanbegeleiding en coaching: o.a. geweldloze communicatie, biografisch werken, rouwverwerking.


Contact

E: ingrid@vanheterenenpartners.nl
M: 06-45059665
Naar LinkedIn

 


 

Contactgegevens

Hans van Dijk 
hans@vanheterenenpartners.nl
06-10967525
Carla de Greef 
carla@vanheterenenpartners.nl
06-53978077
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught (postadres)
Nevenlocatie:
Amersfoortseweg 10
3705 GJ Zeist   

John Welwood, Love and awakening

Een beeld van een kasteel kan de wereld binnenin ons mooi illustreren.
Lees verder
'Wie wil zoekt een mogelijkheid
Wie niet wil zoekt een reden'
Russisch gezegde