Duurzame ontwikkeling van binnenuit

Over ons

Van Heteren en Partners, opgericht in 1989, is het samenwerkingsverband van Carla de Greef en Hans van Dijk. Samen met een aantal collega's begeleiden wij mensen in organisaties, in diverse stadia van hun persoonlijke ontwikkeling. We hebben elkaar gevonden in de manier waarop we naar mensen kijken en de wijze waarop we vervolgens in staat zijn om onze cliŽnten bij te staan in die persoonlijke ontwikkeling.

Onze samenwerking zien we tevens als het bijna vanzelfsprekende gevolg van de manier waarop ieder van ons zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld, zowel zakelijk als persoonlijk. Een mix van karakter, werkervaring, competenties, theoretische bagage en het omgaan met voor- en tegenspoed, hebben ons bij elkaar gebracht en blijken prima 'instrumenten' om onze cliŽnten met raad en daad bij te staan.


Carla de GreefCarla de Greef


Hans van DijkHans van Dijk
We zijn vertrouwd met de inzichten en uitgangspunten van de gangbare technieken van hedendaagse coaching en loopbaanbegeleiding, aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en lid van het Netwerk voor Gestalt en Transpersoonlijke Therapeuten (NGTT).

Daarnaast zijn we ervaren en geschoold in het toepassen van de gangbare technieken uit de psychotherapie en zetten die gedoseerd  in om mensen bij hun diepere gevoelens en emoties te brengen.  Voor de begeleiding van mensen in hun loopbaanoriŽntatie werken wij met het levensverhaal van mensen; wij zijn van mening dat je ‘bestemming’ opgesloten ligt in je biografie.

Wij hebben ervaren professionals aan ons verbonden: Yvonne van Holsteijn voor de loopbaanorientatie en Emma van Santen voor de haptotherapie.

Profielen

Carla de Greef
Hans van Dijk
Emma van Santen
Yvonne van Holsteijn
  

NOBCO en NGTT

We zijn lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en conformeren ons aan de Ethische Gedrags Code van de Nobco. Tevens zijn we lid van het Netwerk van Gestalt en Transpersoonlijke Therapeuten (NGTT).
 

Contactgegevens

Hans van Dijk 
hans@vanheterenenpartners.nl
06-10967525
Carla de Greef 
carla@vanheterenenpartners.nl
06-53978077
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught (postadres)
Nevenlocatie:
Kerkweg 7
33832 RH Leusden 

The power of vulnerability

The power of vulnerability
Bekijk de video van Brene Brown

Inspirerende boeken

Boeken die Carla  aanspreken en die zij toepast in haar  werk.
Lees de recensies
Life is what happens while you are busy making other plans”.
John Lennon